mandag, december 4, 2023

30 årig mand anholdt for at lurer gennem vinduer

Arkivfoto / Nicklas Fohlmann


Politiet anholdt og sigtede en mand tirsdag eftermiddag for fire tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Det viste sig, at manden allerede var sigtet for lignende lovovertrædelser ved anholdelsen.

Manden blev sigtet for at have kigget ind gennem vinduer og observeret beboere i tre forskellige ejendomme på Spaniensvej og Kildebakkevej i Slagelse. Disse sigtelser fremgår af Sydsjællands og Lolland-Falster Politis døgnrapport.

- Advertisement -

De fire seneste episoder, som manden blev sigtet for, fandt sted mellem 19. februar og 15. maj. Efter flere anmeldelser om vindueskiggeren indledte politiet en efterforskning, der førte til mandens anholdelse på hans bopæl kl. 14.10 tirsdag, kun en dag efter den seneste anmeldelse.

Politiet arbejder nu på at undersøge, om manden kan have forbindelse til andre lignende sager, der er blevet anmeldt fra forskellige adresser i Slagelse i den seneste tid.

Desuden overvejer Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i øjeblikket, om den 30-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag med henblik på varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning under retsmødet, så politiet har ingen yderligere oplysninger at tilføje.

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete