56 årig Tæsket ihjel natten til søndag

Nicklas Fohlmann

En 56-årig mand blev angrebet voldeligt i et grønt område i Kalundborg natten til søndag. Han blev opdaget af politiet søndag morgen kl. 05:00 i et område kendt som Loch Ness øst for Kalundborg. På det tidspunkt var manden stadig i live, men desværre døde han kort efter. Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort denne information i en pressemeddelelse.

Siden hændelsen har politiet haft efterforskere, kriminalteknikere og støtte fra Beredskabsstyrelsen til stede i området. Politiet arbejder nu på at afdække mandens aktiviteter og bevægelser i timerne op til fundet.

- Advertisement -

Politikommissær Michael Robdrup Andreassen fra Midt- og Vestsjællands Politi udtalte i pressemeddelelsen: “Vi undersøger i øjeblikket området grundigt for spor. Der er ingen tvivl om, at manden har været offer for et alvorligt overfald. Men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål.”

Derfor beder politiet alle, der var til stede i Loch Ness-området lørdag aften og natten til søndag, om at træde frem og kontakte dem så hurtigt som muligt. Vidner, der kan give oplysninger om mandens færden i timerne op til fundet, eller som har observeret noget mistænkeligt andre steder i området ved Kalundborg, Istebjerg og Tømmerup, opfordres også til at henvende sig til politiet.

Michael Robdrup Andreassen tilføjede: “Personer i området, der har videoovervågning, bedes venligst sikre optagelserne og gennemgå dem for at se, om der er noget af interesse for politiet.”

- Reklame -

Hvis du besidder oplysninger, der kan hjælpe politiet i deres efterforskning, bedes du ringe til telefonnummer 114.

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete