mandag, december 4, 2023

Brand i bil Slagelse

Nicklas Fohlmann


SLAGELSE: Fredag aften blev brand og redning sendt til Skovsøgade 10, da en bil blev sat i brand. Politiets tilstedeværelse på stedet antyder, at der er mistanke om, at branden var påsat. For at opklare sagen har politiet iværksat afhøringer af flere mennesker i området.

Brand- og redningsvæsenet reagerede hurtigt på alarmopkaldet og ankom til Skovsøgade med tre køretøjer for at slukke branden. Deres hurtige indsats og ekspertise har været afgørende for at forhindre, at ilden spredte sig til andre omkringliggende køretøjer eller bygninger.

- Advertisement -

Brandstiftelse er en alvorlig forbrydelse, der kan have alvorlige konsekvenser for både ejeren af køretøjet og lokalsamfundet som helhed. Politiet vil fortsætte deres efterforskning for at identificere de ansvarlige og sikre retfærdighed.

Det er vigtigt for lokalsamfundet at stå sammen og samarbejde med myndighederne for at forhindre og bekæmpe kriminalitet. Enhver, der har oplysninger om denne hændelse, opfordres til at kontakte politiet for at hjælpe med at bringe de skyldige for retten

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete