Eftersøgning af 12-årig Ragna

Nicklas Fohlmann

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med at lede efter 12-årige Ragna ved hjælp af hunde, droner og snart en helikopter.

Ifølge vagtchefen Mikael Rahn fra politiet er der blevet iværksat en omfattende efterforskning lørdag aften.

- Advertisement -

Pigen blev sidst set af sine forældre fredag aften kl. 21.30 i deres hjem i Store Heddinge på Stevns. Forældrene opdagede, at hun var forsvundet natten til lørdag.

Mikael Rahn forklarer, at det er usædvanligt, at hun er forsvundet uden sin mobiltelefon, og derfor er de i gang med at lede efter hende.

Der er ingen tegn på kriminel aktivitet på nuværende tidspunkt. Dog tager politiet sagen meget seriøst, som Mikael Rahn udtaler:

- Reklame -

“En så ung pige skal ikke være væk hjemmefra i så lang tid uden, at vi ved, hvor hun er. Selvom der ikke er tegn på forbrydelse, tager vi det ikke let.”

Hunde og droner er sat ind i eftersøgningen på Stevns, hvor der også er en indsatsleder til stede. En helikopter vil snart blive inddraget i søgningen.

Mikael Rahn forklarer, at der er iværksat en omfattende efterforskning omkring pigen. Efterforskere kontakter hendes netværk, undersøger steder, hvor hun tidligere har været, og hvor hun muligvis kan tænkes at søge hen.

- Advertisement -

Politiet er taknemmelige for henvendelser fra borgere og glæder sig over den støtte, de har modtaget. Mange borgere ringer og kommer med idéer til, hvor hun kan befinde sig.

Politiet har arbejdet på at finde pigen siden hendes forældre anmeldte hendes forsvinden natten til lørdag. Trods kontakt til hendes netværk og gennemgang af overvågningsmateriale fra området, har det ikke ført til hendes fund.

Ragna er efterlyst med navn og billede. Hun beskrives som 155-160 centimeter høj, almindelig af bygning og med langt lyst hår. Hun var iført rødternede bukser og en grøn trøje, da hun forsvandt.

Hvis nogen ser pigen, opfordres de venligst til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete