mandag, december 4, 2023

Mand anholdt efter voldeligt overfald med dødelig udgang

Midt- og Vestsjællands Politis presseafdeling har meddelt Ritzau, at de følgende oplysninger er tilgængelige:

En mand, der har en relation til den afdøde og kommer fra nærområdet, er blevet anholdt. Politiet har ikke oplyst, hvad den 33-årige mand er sigtet for på nuværende tidspunkt.

- Advertisement -

Politiet har ikke fremlagt nogen oplysninger om, hvad der kan være motivet bag forbrydelsen.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer vidner, der kan have set manden inden politiets fund, til at træde frem og dele deres observationer.

Den afdøde, som politiet omtaler som grønlandsk af udseende, beskrives i pressemeddelelsen.

- Reklame -

Der søges også information fra borgere, der kan have observeret mistænkelig aktivitet i Kalundborg, Istebjerg og Tømmerup natten til søndag.

Politiet ønsker at indhente overvågningsmateriale fra området og opfordrer personer med sådant materiale til at gennemgå det og kontakte politiet, hvis de observerer noget mistænkeligt.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

- Advertisement -

Michael Robdrup Andreassen fra politiet opfordrer i pressemeddelelsen enhver, der har set noget eller har oplysninger om sagen, til at henvende sig så hurtigt som muligt.

Politiet mener, at manden blev overfaldet natten til søndag og blev fundet søndag morgen omkring kl. 05:00 i det grønne område “Loch Ness”. Da han blev fundet, var han stadig i live, men han døde kort efter af sine skader.

Midt- og Vestsjællands Politi har haft efterforskere og kriminalteknikere tilknyttet området søndag morgen og formiddag.

Politiet har også modtaget hjælp fra Beredskabsstyrelsen

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete