tirsdag, december 5, 2023

Mere end 2000 mennesker samlet på striben i Ringsted

RINGSTED:

Lørdag aften udviklede et stort biltræf i Ringsted sig til kaos, da over 400 biler og 2000 mennesker var mødt op. Arrangementet startede på Godsbanevej, hvor bilentusiaster fra hele regionen var samlet for at vise deres køretøjer frem.

- Advertisement -

Som aftenen skred frem, blev der set biler, der kørte frem og tilbage fra området, og der skete en ulykke i et kryds, hvor en bil stak af fra stedet. Politiet ankom til stedet, biler kørte herefter til Kærup Parkvej, hvor der var begyndt ulovlig gaderæs.

Politiet intervenere hurtigt og afbrød den ulovlige aktivitet, og gruppen flyttede derefter til Huginsvej i Ringsted, hvor de fortsatte med at køre ræs i cirka 10 minutter, før de igen blev spredt af politiet.

Gruppen fik derefter besked på at køre til Næstved, hvor de samledes på Industrigangen og igen begyndte at køre gaderæs. Dette blev imidlertid hurtigt afbrudt af politiet, som advarede gruppen om, at alle ville blive idømt bøder, hvis de ikke spredte sig.

- Reklame -

Efter cirka 25 minutters kørsel greb politiet igen ind, og gruppen begyndte at køre til Fiskerhusvej i Næstved. Dette var den sidste placering for aftenen, og efter cirka 20 minutter af gaderæs lukkede politiet arrangementet ned for godt.

Biltræffet begyndte kl. 19:00 og varede til cirka 01:30 med politiindgreb på hver placering. Trods det store fremmøde udgjorde det ulovlige gaderæs og farlige kørsel en alvorlig trussel mod offentlig sikkerhed, og politiet var nødt til at intervenere for at forhindre yderligere hændelser.

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete