tirsdag, december 5, 2023

Solo uheld Glumsø

Michael Nordbord/Media sorø

Der har i dag været en alvorlig ulykke på en af vores lokale veje i Glumsø. To personbiler er kørt frontalt sammen med stor kraft, og det har resulteret i en alvorlig situation for de involverede.

Heldigvis var der hurtigt tilkaldt ambulance, brand- og redningspersonalet samt politiet til stedet. Der var også en læge til stede for at yde den nødvendige behandling til de tilskadekomne.

- Advertisement -

Vejen er blevet spærret af politiet for at muliggøre undersøgelser og sikre et sikkert arbejdsmiljø for de redningsmænd, der arbejder på stedet. Det er endnu uvist, hvad der præcist har ført til ulykken, men politiet undersøger nøje sagen.

Vores tanker går til de tilskadekomne og deres pårørende i denne svære tid. Vi håber, at alle bliver hurtigt friske og at de nødvendige undersøgelser kan føre til en forståelse af, hvad der præcist førte til ulykken.

Vi opfordrer alle til at være opmærksomme på vejene og altid køre forsigtigt for at undgå lignende ulykker i fremtiden. Hold øje med trafikken og sørg for at have tilstrækkelig afstand til andre køretøjer for at sikre en sikker kørsel for alle på vejen.

ANDRE LÆSER OGSÅ

Mest sete